9 предсказания на Нострадамус за 2015-та


Нострадамус отдавна е гушнал букета.
Подобно на Ванга, и той се надига от време на време из гроба си, за да пусне някое друго предсказание. Нищо чудно ако скоро си отвори официална страница във Фейсбук или Туитър.
Hahonews.com смята, че Нострадамус е бил добър за времето си шарлатанин, но за по-любопитните ето какво ви е предсказал за 2015 г.
Да сме живи и здрави, пък ще видим дали ще познае.

1. Силно земетресение в САЩ ще доведе до хуманитарна катастрофа. Така ли ще е или не, ще разберем скоро.

2. През 2015-а кризи ще засегнат Франция и Германия и ще има покушения срещу лидерите на 4 световни сили.

3. Понятието „данъци“ ще спре да съществува, а учените ще направят няколко велики открития, в частност, ще открият вечен еликсир за младост.

4. Човечеството ще открие нов способ за получаване на евтина електроенергия. Вероятно, нейният източник ще е свързан с използване на слънчева енергия. Tова ще окаже значително въздействие върху световната икономическо положение, до голяма степен ще го стабилизира.

5. Между другото, ще се подобри социалното равенство в много държави по света. Финансовата криза обаче ще продължи да се усеща. Но сега най-големите проблеми ще ги усеща САЩ, а не европейските държави.

6. Нострадамус прогнозира голямо изригване на вулкана Везувий, който се очаква да се проведе в края на 2015 и началото на 2016. Това ще бъде огромно по своите мащаби стихийно бедствие, което ще предизвика множество земетресения и Земята ще потъне в мрак за няколко дни.

7. А най-важното предсказание на Нострадамус за 2015 г. е, че в началото на този период на Земята ще се появи нов месия, който в бъдеще ще стане обединител и ще спаси цивилизацията от злото и разврата, в който хората бавно ще потъват.

8. Именно в началото на 2015 г. според Нострадамус ще се зароди нова религия, която първоначално ще се появи в Русия, но много скоро ще се разпространи и в други региони. Тази религия съвсем скоро, до 2040 г. ще стане единствената на Земята, около която ще се обедини цялото общество.

9. И последно: през първата половина на 2015 г. ще възникне сериозен конфликт в Близкия изток, а именно Иран ще обяви ултиматум на Турция и светът ще бъде на ръба на Трета световна война.

Коментари