Баща на 10 деца си поръча проститутки, дойдоха две от дъщерите му


Когато става въпрос за карма, 49-годишният жител на Лос Анджелис и баща на 10 деца Тайтъс Макдоналдс е типичен пример.

Макдоналдс, който споделя, че имал проблеми с брака си, решил да отиде в Лас Вегас и да си поръча проститутки. Той обаче бил шокиран, когато двете момичета, които се появили на вратата в хотела му, се казали две от дъщерите му, които напуснали семейния дом преди няколко години.

Когато момичетата влезли в стаята, Макдоналдс получил панически пристъп и припаднал. Те пък избягали от стаята, след като осъзнали, че мъжът, който ги е извикал, е собственият им баща.

Макдобналс, който се кълне, че никога преди това не е използвал платена любов, отишъл в Лас Вегас, за да изпусне парата от проблемите около брака си, но това, което видял там, го накарало да цени семейството повече.

"Никога не бях поръчвал проститутка през живота си, кълна се в Господ. Каква беше вероятността на вратата ми да се покажат моите деца? Мисля, че това е начинът, по който Господ ме наказва."

След като се опомнил, Макдоналдс потърсил дъщерите си, които са на 20 и 23 г., в бар на казино и поговорил с тях.

"Казах им, че съжалявам за това, което направих. Извиних се за действията си и казах, че просто искам семейството ни да е заедно. Възстановихме добрите отношение с дъщерите ми.

Брачните ми проблеми не са приключили, но имаме страхотен психолог, който ни помага да се справим с този труден периода."

Коментари