Учени: Оралната любов прави жените по-умни


Група изследователи от Ню Йорк е разкрила интересна закономерност по отношение на онези представителки на нежния пол, които не се колебаят да практикуват орална любов. Експертите стигнали до заключението, че има определена връзка между оралната любов и повишени умствени способности.

Представители на Университета в Ню Йорк поканили да участват в проучването жени на възраст  от 25 до 55 години. Медиците изследвали характеристиките на тяхната сексуалност и проверили когнитивните им функции.

Установено е, че тези участнички, които охотно се занимават с орална любов са по-умни. По-специално тези жени при тестовете показали по-високи нива на IQ, а способността им да учат и да усвояват информация също били оценени по-високо, в сравнение с жените, които считат оралната любов за недопустима.

В допълнение е установено, че оралната любов може да играе ролята на антидепресант, помагайки на жените да премахнат напрежението и да станат по-уравновесени. Този ефект учените обясняват с влиянието на серотонина, така нареченият „хормон на радостта“, която влиза в състава на семенната течност на мъжа.

Коментари