Замлъкнали от десетилетия радиостанции внезапно предадоха тревожното съобщение: "Внимание колапс!"


Изведнъж и неочаквано започнаха активни излъчвания на няколко радиостанции, известни със странните си предавания и които не са работили от десетилетия, съобщава investmentwatchblog.com.

В диапазона SKYKING (8992 или 11 175 кХц ) бяха излъчени позивни под названието "колапс" и това са първите предавания, които току-що чухме от 2001 г. насам. Те бяха излъчени в ефир от няколко цифрови, стационарни станции за последните няколко минути.

Станциите "FUXEBOX" и "Рейкявик" също излъчваха екстремни съобщения в последните няколко дни. А предавания на тези станции не сме чували от 1991 г. насам (от разпадането на Съветския съюз).

"Collapse" се чу 3 пъти за последните няколко минути.

Това са записите:
Запис 1: http://vocaroo.com/i/s1hGyA2GR6HI
Запис 2: http://vocaroo.com/i/s1ETZ3l9fp0G
Запис 3: http://vocaroo.com/i/s03ZI6ui70LY

Четвъртото съобщение бе излъчено от станцията FLATOR (Oще една станция, която не е излъчвала в продължение на много години): http://vocaroo.com/i/s01smhgkyNDL

Не знаем какви са тези сигнали, но предполагаме, че това са предупреждения "до всички станции", преди да се излъчат съответните кодове. Направих всичко възможно за да запиша всичко, но пропуснах началото на записа с „предупреждението“, когато бе излъчена фразата: "Всички станции, всички станции."

Всичко се случи разстояние на половин час.

Повече информация четете тук:
http://www.defconwarningsystem.com/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=3269&start=30

Коментари