Ирак бил нападнат, защото Саддам имал портал към друга вселена


Светът е пълен с безброй конспиративни теории, а някои от тях изхвърчат мълниеносно извън границите на всякакъв здрав разум. Това обаче не пречи на стотици, дори хиляди хора да вярват в тях. Ето някои от най-глупавите теории на конспирациите.

Портал към друга вселена
Иракският лидер Саддам Хюсеин и колумбийският наркобарон Пабло Ескобар са един и същи човек. Освен това Саддам Хюсеин е имал портал към друга вселена, заради което Ирак е бил нападнат от САЩ. Световните злодеи определено са любимци на любителите на конспирациите, които също така вярват, че Осама бин Ладен не съществува, а клиповете с него са правени в подземни студия на ЦРУ с американски актьори.

Актьори заблуждават човечеството
Що се отнася до актьорите, те са навсякъде, за да заблуждават човечеството. Според някои първата дама на САЩ Мишел Обама е мъж, а децата й с Барак Обама за актьори. Други, или пък същите, твърдят, че американското правителство дирижира и разиграва измислени събития като стрелбите в училища, след което актьори играят ролята на опечалени роднини в медиите.

Причината – за да отвличат общественото внимание. Според други теории актьори заместват и известни личности. Така например Елвис Пресли не бил умрял, а са убили друг човек, за да накарат хората да повярват в смъртта на Краля. Черешката на тортата в тази конспиративна теория е, че Пресли е продължил кариерата си като певицата Шер.

Правителствата като извор на зло
Правителството на САЩ е замесено в не една и две зловещи конспирации. Любители на разните теории твърдят, че СПИН е създаден, за да убие гейовете в световен мащаб, а ваучерите за храна са напоени с отрова, която се просмуква в кожата на бедните и ги прави стерилни, за да не могат да разчитат на държавна издръжка.

Освен това правителството на САЩ убива Пол Маккартни и го заменя с негов двойник, за да може да контролира съзнанието на младите чрез LSD.

Ще добавим към това, че земетресението в Хаити през 2010 г. е причинено от тестове на американски балистични ракети, а американското правителство засипало щата Джорджия с фалшив отровен сняг, който не се топи.

Злият Путин и китайците
Разбира се, не може и Русия да не бъде замесена в някоя и друга страховита конспирация. Така например руските спецсили стоят зад безследното изчезване на малайзийския боинг миналата година. Според тази теория самолетът е бил откаран на космодрума Байконур. Единственото обяснение защо е било направено нещо такова е, че президентът Владимир Путин просто е зъл.

На свой ред пък китайското правителство строи копие на Вашингтон в пустинята Гоби като част от зъл военен план за голяма китайска инвазия на САЩ. До това заключение стигнали потребители на Гугъл, които забелязали на карта строеж на масивни сгради в пустинята и установили, че видимите линии повтарят улиците на Вашингтон.

Евреи изпълзяват изпод земята, за да направят нов световен ред
Новият световен ред безспорно е една от любимите теми на любителите на конспирациите. Според тях под земята съществуват тайни градове, населени с евреи, които един ден ще изпълзят на повърхността, за да завладеят земята и да установят нов световен ред. Други пък твърдят, че една от щаб-квартирите на управниците, подготвящи новия световен ред, се намира на летището в Денвър. Доказателство за това били графитите по стените.

Историята не се е случила
Или поне тази от 614 г. до 911 г., защото за този период няма почти никакви археологически доказателства, а документите от тези години са били фалшифицирани. Това заявил през 1980 г. руският историк Хериберт Илиг, който заключил, че човечеството реално живее в 18-и век.

Според него някой по някаква причина не иска хората да разберат това и този някой е убедил целия християнски свят, че съвсем необосновано живее далеч в бъдещето.

За динозаврите и хората
Необяснените загадки също намират обяснения от съчинителите на теории. Така например египетските пирамиди са били построени с помощта на динозаврите, които са помагали на хората в тази нелека задача.

Безкрайният Космос и още по-безкрайната глупост
А ако се чудите защо са изчезнали динозаврите, то сигурно е, защото предприемачът Илон Мъск е бил извънземно, което се е разбило с кораба си на Земята. Сега той има нужда от хората, за да си построи нов кораб и да си замине. Затова и създал космическата компания SpaceX.
Навлизайки в необятния Космос, навлизаме в още по-необятната шир на

Човешката идиотия
Така например обществото на Плоската земя продължава и до ден днешен да вярва, че планетата Земя е плоска, като Северният полюс е в центъра й, а Антарктика е обръч около нея. Други пък са убедени, че Луната не съществува, а е просто холограма. Освен това трябва да ви просветим, че магнитното поле на Големия адронен колайдер може да привлече гигантски астероиди, които да се разбият в Земята и да причинят огромни разрушения. И да не забравим, че през 2008 г. любителите на конспирациите опитаха да съдят ЦЕРН, че за малко е щял да вкара планетата в голяма черна дупка. Това обаче не е всичко. Лабораторията се опитала да създаде и портал, с който да съживи египетския бог Озирис.

Chemtrails / Хемтрейлс / Чемтрейлс / Кемтрейлс или химически линии
Вероятно стотици хиляди, ако не милиони хора по света вярват, че следите, които самолетите оставят в небето, са от химикал, изпускан специално за да трови човечеството.
Според някои целта на това пръскане е контрол върху човешката популация на Земята, чрез химическо или биологично оръжие.

Унищожение на чернокожи с храна
Ако още не ви се е развалил апетитът, следващата теория може да го убие. Веригата за бързо хранене KFC се опитва да направи чернокожите импотентни чрез специална съставка в пилешките крилца. Освен това компанията отглежда пилета с по 4 бутчета, за да се снабдява с повече месо.

За десерт ще завършим с теориите за още няколко известни личности.

Брус Лий е убит от таен орден, защото разкривал древни бойни техники във филмите си. Адолф Хитлер пък не се е самоубил, а е избягал с подводница в Аржентина, където е бил кастриран, за да не може гласът му да бъде разпознат.

Коментари